Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Meclis Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gencay Esendağ başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.
Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkan Yardımcısı Gencay Esendağ, Mayıs ayında birçok gün ve hafta kutladığımızı ifade etti. Genel görüşmelerin ardından ekonomideki gelişmeler ve ülkemizde yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, dünyada ve ülkemizdeki ekonomik gelişmelere değinirken yerel yönetimler ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Yılmaz; “Yeni gelen belediye başkanlarımız ile sürekli dirsek teması halindeyiz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mimar Ferid Zeyrek ile birlikte şehrimizin gelişmesi adına önemli projelere imza atacağımızı düşünüyoruz. İki kurumun ilişkileri son derece üst seviyede. Yapılması planlanan yeni OSB alanları, yatırımlar ve stratejik büyüme alanları hakkında kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca önümüzdeki süreçte yeni projeler ile şehrimizin katma değerini arttırma noktasında iş birliği yapılması konusunda kıymetli başkanlarımız ile fikir birliğine vardık” ifadelerini kullandı.